Top Line Shop Showroom & Academy Opening

Над 100 гости присъстваха на коктейла по случай откриването на магазина и академията на Top Line Beauty, вносител на висококачествените професионални марки за козметика и естетична апаратура – Moroccanoil, JOICO, Gelish, Morgan Taylor, Depileve, Ardell, Wet Brush, LPG endermologie ITS Group.

Представянето уважиха много известни личности, инфлуенсъри, медии, професионалисти в сферата на красотата, както и любители на качествената козметика и професионалните процедури.

Сред специалните гости на събитието бяха Жасмин Маджид, актрисата Мона Гочев и Мис България Габриела Василева.

Присъстващите се насладиха на стайлинг от коафьорът Григори Кюлев-Гого с луксозните стилизиращи продукти на Moroccanoil и JOICO и на демонстрация на най-новите професионални техники на процедури за лице и тяло на марката LPG®.

Гостите имаха възможността да присъстват на своеобразната премиера за България на апаратурата на италианската бутикова компания ITS Group.

Новите продукти, представени на откриването бяха революционната бондинг система Defy Damage от JOICO, новите коледни комплекти и Advent Calendar от Moroccanoil, както и последната колекция на Gelish и Morgan Taylor Forever Merilyn

onrdtoespSci15cu2Oft7gc0 ,t5 gbm269ruelm1aiha44139t2o1002h38  · 

+359 885 932 555
info@toplinebeauty.bg
София, бул. Витоша 164
Работно време Пон-Пет, 09:00 - 18:00
пишете ни
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram